workshop-woondeken-breien

Creatief genieten met een workshop

Leuke workshops voor de gezelligheid zoals armbreien, dot paiting, bloemen vilten en een sjaal verven in je favoriete kleuren. Geen ervaring, kennis of textielachtergrond nodig. Je kunt onderstaande workshops boeken per persoon. Onze tarieven zijn incl. materiaal, koffie, thee & lekkers. 

 

Aanbod programma Armbreien (actuele aanbod kan variëren)

XXL woondeken breien

Regelmatig geven wij workshops XXL Breien, armbreien ook wel Chunky Knitting, Big Wool of Giant Knit genoemd. Tijdens ons 35 jaar bestaan in 2017 introduceerde Chantal van Luna Creations deze hippe workshop, en nog steeds wordt deze met regelmaat vol geboekt. Hoe leuk is dat! Het blijft populair dus om zelf een deken te breien met je handen. 

Zo'n woondeken is vooral in de koude maanden heerlijk warm en zacht. Als je het koud hebt, kruip je lekker onder je deken op de bank en zijn kouden voeten de verleden tijd. Maar zelfs als de zomer in de lucht hangt, is er niets lekkerder dan in je tuin, op je luie stoel of loungebank, met een tijdschrift, rosé wijn en plaid voor je voetjes te relaxen. Ik (Sarah) vond het toch nog steeds wel fris hoor 's avonds buiten. Dus ik zat lekker met mijn voetjes onder een wollen plaid.

Zit je niet vaak buiten? Je kunt de deken ook goed gebruiken als sprei op je bed. Je kunt natuurlijk ook een mini dekentje breien voor een baby kamer. Ik hoor met regelmaat dat kraamverzorgsters echt heel erg blij zijn als er een zuiver wollen deken in huis is tijdens de kraamweek. Geen polyster "troep" maar 100% merinowol. Waarom? Het is (zelfs in de zomer) enorm lastig om de kleine pasgeboren baby op temperatuur te houden de eerste dagen tijdens de kraamweek. Het liggen en slapen op een wollen XXL deken is voor de baby heel fijn, omdat het de lichaamstemperatuur reguleert. En dat zorgt voor een hoop minder stress bij de kraamvrouw en kraamzorg.

Om die reden is het ook leuk om een plaid cadeau te geven voor een zwangere dame of kom lekker zelf als je zwanger bent. Ook een leuk cadeau om te geven aan je dochter, moeder, of oma. Ouderen hebben ook vaak koude voetjes ; -). Oh en weet je wie ook heel blij worden van een plaid? Huisdieren. Honden en katten zijn er dol op! Nou waar wacht je nog op. Kom gezellig breien bij ons.

 

Heb ik ervaring nodig?

Een veelgestelde vraag, heb ik ervaring nodig met breien om dit te kunnen doen? Zelfs als je nog geen brei skills hebt gaat dit jou lukken. Het grappige is vaak dat geen ervaring juist een voordeel is. Heb je een schouder blessure, last van je armen of van je handen en lijkt het armbreien je te zwaar? Geen probleem. Wij hebben ook een speciale manier van tafelbreien met XXL lontwol. Je kunt dus prima mee doen. Tijdens de workshop maak je een deken in de maat: 100x150 van maar liefst 3 kilo lontwol.De workshop duurt 2 a 2,5 uur en als je de arm - brei techniek lekker doorhebt kan je de deken tijdens de workshop afmaken, Ben je iets minder snel, geeft ook niet want je krijgt alle lontwol mee in een handige papieren zak en alle informatie om jou woondeken thuis af te maken. Gemiddeld kun je een deken in 2 a 2,5 uur af hebben.

 

Bespaar direct geld, maak jouw deken zelf

De winkelprijs voor zo'n deken is ongeveer € 135,- dus je bespaart een hoop geld. Wol is heerlijk warm in de winter en houdt je koel in de zomer. Bovendien heeft wol een zelfreinigend vermogen dus jouw deken hoeft niet in de wasmachine, maar kun je lekker buiten hangen als het een beetje vochtig is buiten. Je krijgt van ons een handige wolwijzer met onderhoudstips mee naar huis.

 

Workshop XXL breien direct boeken

Je kunt online hier direct het aanbod zien van de geplande data en jouw workshop deken breien met lontwol direct boeken. 

 

Groepsarrangement creatief uitje 

De meeste Fun Workshops zijn ook te boeken als groepsarrangementent. Hierbij geldt een start tarief voor het arrangement en materiaal toeslag p.p. Meer informatie vind je hier over groepsarrangementen.

 

Vragen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze of een andere techniekles of cursus. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!