taftzijde-zijde-blog

Facts & Fun over taftzijde 

Waar is taffetas geschikt voor? Je leest het in deze blog.

Bekijk en shop onze taft zijden stoffen online! 

 

Fact I | Hoe ziet taftzijde eruit? 

Taftzijdes hebben een stijve valling, zijn glanzend, volumnieus en is echt een beauty van een stof. Populair bij de bruiden, het ruist en kraakt als de stof als rok wordt gedragen. Kan ook prachtig verwerkt worden als bustier, strapless top, of jasje. Ook de moeder van de bruid valt vaak voor de gekleurde taftzijdes. Als je er naar kijkt, voel je jezelf al sjiek : -).

 

Fact II | Waarom is taft geschikt voor bruiden? 

Taftzijde hebben wij in natuurwit in de collectie, als ook in ivoor en wit geverfd en in kleur. Een gladde en zachte effen geweven stof met volumineuze greep en lichte stijfheid. Populair voor avondkleding en "moeder van de bruid". En deze mooie wit geverfde variant of ivoorkleurige zijde natuurlijk ook voor de bruid zelf!

 

Fact III | Wat zijn jullie levertijden en informatie? 

Onze producten zoals stoffen, vilt, verven en zijden accessoires zijn

  • Direct uit voorraad of op bestelling 1-8 werkdagen. 
  • Voor 12:00 besteld uit voorraad = vandaag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 150,-
  • 39 jaar familiebedrijf en expertise zijde & textiel
  • Klanten beoordelen ons met een 9.3 via Kiyoh
  • Webwinkel Keurmerk

 

Fact IV | Kan ik taftzijde kopen in de winkel? 

Ben je op zoek naar taft zijde stoffen, en dan echt van 100% zijde? Bij ZIJDAR Natural Silk vind je mooie, voordelige taft zijde stoffen van hoge kwaliteit. Taft zijde stoffen zijn geschikt voor o.a. galajurken, theaterkleding en decoratie. Wil je de taftzijde even voelen en in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel!

 

Fact V | Kan ik taftzijde als bedrijf bij jullie inkopen? 

Onze groothandel is speciaal voor zakelijke klanten, ateliers, (zorg)instellingen, wederverkopers, ontwerpers en studenten.

Alle bestellingen uit voorraad voor 12.00 uur worden direct klaargemaakt voor verzending. Advies nodig? We helpen je graag verder. Mail ons of bel 0251 750 275, maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur. 

Onze groothandel is ook geopend in Heemskerk, vlak naast de A9 tussen Alkmaar en Haarlem. Zonder afspraak: Dinsdag t/m vrijdag van 13.00 - 17.00 uur en de 1e zaterdag van de maand van 10.00 - 16.00 uur. 

In de ochtend: Op afspraak.

 

 

Volg ons op Instagram @zijdewinkel en @zijdar voor kennis, facts en knowhow over zijde, natuurlijke stoffen, wol, verf, technieken en meer!

#taft #taffetas #taftzijde #zijde #silk #slapen #beauty #bruidsstoffen #zelfmaken #stoffenwinkel #naaien #couture #modestoffen #ontwerpen #fashiondesigner #stoffentips #modestoffen #zijdewinkel #stoffenblog #zijdar #modevakschool #modestudent #couture #bruidsstoffen #natuurlijkestoffen #zijdespecialist #antroposofie